Ресторант Петрус

Авторски и традиционни рецепти от цял свят

Вкусът в Petru's събира целия опит на шеф Петър Янков във виртуозното приготвяне на класически ястия, сготвени с първокласни продукти, по нов и неочакван начин. Ресторантът разполага с шест тематични зали, детски кът с аниматор, собствен паркинг.

Акцент от менюто

Нашите предложения

ХОРИАТИКИ
800 г | 26лв.

сезонни домати и краставици, фета сирене, цветна салата, чушки, маслини, лук, върджин зехтин, домашни крутони, риган и босилек.

ГЪШИ ДРОБ TORCHON И БРЮЛЕ
150 г | 24лв.

поднасяме с Хокайдо кръмбъл, нугатин и домашно сладко от червени чушки

ТАРТАР ОТ РИБА ТОН В СТИЛ PETRUS
120 г |24лв.

с авокадо, змиорка сос, див лук и японски сос, цветни листа

ЧИПС ОТ ТЕЛЕШКИ ДРОБ
180 г | 14лв.

билки, чесън, хумус с нар

ПАСТА С МОРСКИ ДАРОВЕ
300 г | 24лв.

букет от морски дарове, рибен сметанов сос, чери, пармезан, спанак

ОТ нашата кухня

С удоволствие Ви представяме нашето меню, специална съвкупност от модерна и традиционна кухня, старателно подбрани продукти с доказано качество и произход. Нашата основна цел е постигане на най-добър и прецизен кулинарен резултат и незабравим вкус и наслада! Прецизната селекция от вина и напитки ще допълни удоволствието от нашето гостоприемство и доброто ви настроение. Екипът на ресторант „Petru’s“ е на разположение да задоволи и най-малкия ви каприз, защото знаем, че за да сте тук, сте специални!

Ресторант Петрус

Едно посещение в Petru's не е достатъчно, защото малките детайли, които съставляват магията на това място, са десетки. Но пътят към всяка мечта започва с една крачка... Заповядайте!

В моето семейство се цени качеството и естествения произход на храните. В Петрус намерихме рядко срещана кухня. Всичко беше много вкусно, приготвено с хубави продукти. И, нещо като грис халва е за хора, които не обичат грис от детската градина, ще го преоткриете! Късмет!

Dzhuliya Staneva

Креативна и модерна кухня. Един от забележителните ресторанти в София.

Николай Коев