fbpx
 

Сезонно меню - зима


ТЕЛЕШКИ ХОЛОДЕЦ - ЖЕЛИРАНО ТЕЛЕШКО В РУСКИ СТИЛ 120 гр. | 9лв.

поднасяме с кисели краставички, домашна сланина, хляб и мус от хрян



КЬОПООЛУТО НА БАБА 100 гр. | 7лв.

глазирани с барбекю салца, поднасяме с пикантни картофи и айоли сос



МАРИНОВАНА СЕЛЬОДКА ВЪРХУ МЛАДИ КАРТОФИ И ЛУК 150 гр. | 8лв.

глазирани с барбекю салца, поднасяме с пикантни картофи и айоли сос



ФИЛЕ ОТ ПУШЕНА СКУМРИЯ НА ПЛОЧА 120 гр. | 15лв.

поднесено с върджин зехтин, риган и зеленчуци *солено ястие




 

СВИНСКО С КИСЕЛО ЗЕЛЕ350 гр. | 17,00 лв.

глазирано свинско Pork Belly, поднесено с конфи от кисело зеле с български меродии и хрянова паста



АГНЕШКО С ПРАЗ350 гр. | 22,00 лв.

нискотемпературно агнешко от плешка, поднесено с конфитиран праз с моркови



ПАТИЦА С РИЗОТО С МАНАТАРКА И ЛИМОНОВ ЗЕСТ350 гр. | 18,00 лв.

патешки бут Sous Vide, поднесен с Деми Глас



КРЕХКИ ГОВЕЖДИ РЕБРА BLACK ANGUS600 гр. | 24,00 лв.

по технология Sous Vide, поднесени с пюре от френски картоф с пармезан, и сос Жу



ЦЯЛА ТЕЛЕШКА ОПАШКА600 гр. | 24,00 лв.

сготвена на ниска температура в телешки сос, печени аспержи и пюре от френски картоф




„ГАРНИТУРА ЗА БАРБЕКЮ“ - "туршия" от цветен боб с кисели краставички, печена царевица, печен картоф с билково масло и сос барбикю