
Chef's menu by chef Petar Yankov

ДОМАШНО ОСОЛЕН И ВЕЯН ЧЕРНОМОРСКИ ПАЛАМУД100 гр. | 6,00 лв.
поднасяме с маринован червен лук, масло и лайм
*Попитайте Вашия сервитьор за размера на екземпляра

ТЕЛЕШКИ ЕЗИК НА БАРБЕКЮ 150 гр. | 14,00 лв.
поднасяме с пюре от целина и хрян, селъри, мус от авокадо и бекон

ДОМАШНО ОПУШЕНА ЧИГА 100 гр. | 19,90 лв.
поднасяме с маринован червен лук, масло и лайм
*Попитайте Вашия сервитьор за размера на екземпляра

С ВКУС ОТ ДЕТСТВОТО150 гр. | 14,00 лв.
"Свинско в буркан", "Телешко в буркан", желирани свински уши.
Поднасяме със селъри, кисели краставички, паста от люти чушки и хрянов чеснов сос

ПЪДПЪДЪЦИ, МАРИНОВАНИ ВЪВ ВИНО 400 гр. | 19,00 лв.
поднасяме с гарнитура за барбекю

ПЪЛНЕНО СВИНСКО КРАЧЕ 400 гр. | 22,00 лв.
с плънка от телешки момици и билки
Поднасяме с маслено пюре от френски картофи и сос Грейви

ЦЯЛА ТЕЛЕШКА ОПАШКА100 гр. | 10,00 лв.
сготвена на ниска температура в телешки сос, печени аспержи и пюре от френски картофи

КЮФТЕНЦА ОТ BLACK ANGUS С
ГЪШИ ДРОБ350 гр. | 24,00 лв.
поднасяме с гарнитура за барбекю