Chef's menu by chef Petar Yankov


ДОМАШНО ОСОЛЕН И ВЕЯН ЧЕРНОМОРСКИ ПАЛАМУД100 гр. | 6,00 лв.

поднасяме с маринован червен лук, масло и лайм
*Попитайте Вашия сервитьор за размера на екземпляра



ТЕЛЕШКИ ЕЗИК НА БАРБЕКЮ 150 гр. | 14,00 лв.

поднасяме с пюре от целина и хрян, селъри, мус от авокадо и бекон



ДОМАШНО ОПУШЕНА ЧИГА 100 гр. | 19,90 лв.

поднасяме с маринован червен лук, масло и лайм
*Попитайте Вашия сервитьор за размера на екземпляра



С ВКУС ОТ ДЕТСТВОТО150 гр. | 14,00 лв.

"Свинско в буркан", "Телешко в буркан", желирани свински уши.
Поднасяме със селъри, кисели краставички, паста от люти чушки и хрянов чеснов сос




 

ПЪДПЪДЪЦИ, МАРИНОВАНИ ВЪВ ВИНО 400 гр. | 19,00 лв.

поднасяме с гарнитура за барбекю



ПЪЛНЕНО СВИНСКО КРАЧЕ 400 гр. | 22,00 лв.

с плънка от телешки момици и билки
Поднасяме с маслено пюре от френски картофи и сос Грейви



ЦЯЛА ТЕЛЕШКА ОПАШКА100 гр. | 10,00 лв.

сготвена на ниска температура в телешки сос, печени аспержи и пюре от френски картофи



КЮФТЕНЦА ОТ BLACK ANGUS С
ГЪШИ ДРОБ350 гр. | 24,00 лв.

поднасяме с гарнитура за барбекю